Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Работа на дому в Полтаве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

водій з авто. реєстрація в таксі
, Полтава
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України ПОЛТАВІ , Києві , Білій-Церкві , Бровари , Ірпінь, Буча , Вишневий, Бориспіль , Одесі, Днепрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Полтаві, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" https avangard-taxi. kiev. ua uk robota-v-taksi вкажіть місто для роботи набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель , газ , бензин для наших водіїв Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Потрібен майстер манікюру та педикюру
, Полтава, Полтавська область
Потрібен досвідчений майстер манікюру та педикюру з досвідом роботи від 1 рокуМатеріали та все обладнання студії
Водій з авто реєстрація в таксі
Такси «Авангард», Полтава
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України:Полтаві, Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації"   avangard-taxi.kiev.ua/uk/robota-v-taksi/    вкажіть місто для роботи !набирає водіїв з особистими автомобілями. -для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель 5 грн ,газ 2,5 грн ,бензин 4 грн для наших водіїв !
Водій з власним автомобілем
Таксі «Беру», Полтава
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України:Полтаві,  Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі,  Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" beru-taxi.com.ua/rabota-v-taksi/ вкажіть місто для роботи ! набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель 5 грн  ,газ 2,5 грн  ,бензин 4 грн  для наших водіїв !
Інстаграм менеджер. Фріланс онлайн робота в INSTAGRAM. Для студентів школярів. Робота в декреті Без досвіду
Simple Tech, Полтава, Полтавская область
Слава Україні!Поки що актуальний набір.Запрошую Вас працювати віддалено вести Instagram профіль.Підходить робота для студентів, для школярів, у декреті (декрет) і всім кому потрібен віддалений заробіток вдома.Вимоги:‣ за віком з 16 років.‣ 3-4 години вільного часу на день.‣ вміння користуватися Instagram та Telegram.‣ наявність смартфона або ПК або ноутбука.‣ ввічливість.Умови роботи:‣ вільний гнучкий графік.‣ віддалена робота вдома.‣ без досвіду беремо (навчаємо, є покроковий алгоритм роботи).‣ постійна підтримка на кожному етапі.Заробітня плата 700 грн в день. Виплати щоденно на Вашу картку.Обов'язки:‣ вести сторінку в Instagram.‣ за чіткою інструкцією публікувати пости та історії на робочій сторінці.‣ за готовим шаблоном відповідати клієнтам.‣ надавати 5 комерційних послуг для соціальних мереж.Підходите за вимогами?Швидше пишіть мені.Відповідаю швидко!ПИСАТИ:• в TELEGRAM за номером вказаним в оголошенні.• в VIBER за номером вказаним в оголошенніКонтактна особа: Владислав І РоботаДам повну інформацію щодо роботи та розпочнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89          . 
Инстаграм менеджер. Выплаты ежедневно. Фриланс онлайн работа в INSTAGRAM. Для студентов школьников. Без опыта
Simple Tech, Полтава, Полтавская область
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Шукаю продавчиню в онлайн магазин побутової хімії
, Полтава, Полтавська область
ФОП Кіхай О.С.шукаю консультанта для роботи в інтернет-магазині побутової хіміїОбов’язки:-пошук клієнтів та обробка клієнтської бази;- оформлення замовлень;-вміння спілкуватися з людьми ;- вести якісний діалог ,націлений на результат;- якісно надавати інформацію;-грамотно писатиВимоги :-вміти користуватися вайбером-орієнтуватися в соцмережах;-відповідальність ,уважність ,грамотність ;- доступ до інтернету ;-досвід в продажах онлайн вітається;Умови :- можна без досвіду ;-віддалена робота;-гнучкий графік і можливість поєднувати робочий процес з основною роботою, декретом;-надаю особисту допомогу і підтримку на старті;- виплати на карту ;Контактна особа:ОленаДзвоніть та пишіть в особисті на ОLX,ВайберВідповідаю відразу,можливо це саме те ,що ти шукаєш!
Помощница(к) администратора на дому
, Полтава, Полтавська область
Интернет-магазин «Акваплюс» проводит набор сотрудников на должность Помощник администратора . Работа удаленная, график гибкий . Работа не сложная, всему обучаем и показываем. За более детальной информацией пишите нам в сообщения Олх . проспект Валерія Лобановського, 150В, Київ, Украина, 03118 Условия: график гибкий, зарплата раз в неделю. Требования: постоянное наличие интернета, делание работать.Обязанности: обрабатывать информацию. За более подробной инфой пишите нам сообщения в ОЛХ
Менеджер-координатор проектів (віддалено) Полтава, робота на дому
, Полтава, Полтавська область
Міжнародна компанія 4Service пропонує вакансіюМенеджер-координатор проектів (віддалено) Полтава, робота на домуУмови:віддалена робота;повна зайнятість, графік пн-пт орієнтовно 9.00-18.00;оплата залежить від виконаної роботи (до 10-12 тис.грн) .Вимоги:Наявність стаціонарного ПК або ноутбука;Постійне високошвидкісне підключення до Інтернету;Навички користування електронною поштою, месенджерами та офісними програмами;Грамотне мовлення та вміння спілкуватися з людьми;Обов'язки координатора:Організація і координація роботи таємних покупців ;Залучення нових таємних покупців та робота з ними.Вкажіть свої контакти за посиланням - і ми з вами зв'яжемося якнайшвидше.
Работа на дому
ПП Якимчук Н.В., Полтава, Полтавская область
Потрібна активна молодь, яка готова поєднувати навчання з підробітком.Вимоги:-від 18 років-наявність стабільного інтернету-потрібен Телеграм для роботиПереваги:-гнучкий графік-місце проживання - Україна-досвід не потрібен, адже є своя система навчанняОбов'язки:Виконувати нескладні завдання згідно інструкції (написати коментар, поставити лайк, переглянути відео, грати в ігри тощо)Пишіть в Телеграм vladimirovna3018 з поміткою "Завдання Трудком"
Слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка)
1652, ЛУБЕНСЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 10150 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Ремонтує, регулює, випробовує, юстирує, монтує, налагоджує та здає особливо складні тепловимірювальні, оптико-механічні, електродинамічні, лічильні, автоматичні та інші прилади з установленням автоматичного регулювання з підсумувальним механізмом та дистанційною передачею показань.звертатися за тел. 38(097) 418-04-47 - Лубенська філія Полтавського ОЦЗ(05361)78-008 - відділ кадрів Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування
Майстер манікюру
, Полтава, Полтавська область
Запрошую в свій колектив майстра манікюру та педікюру, бажано з досвідом роботи. Умови роботи можемо обговорити. Знаходимося у прохідному місці біля центрального ринку.
Комплектувальник online замовлень, Сільпо, Левада
, Полтава, Полтавська область
У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Тож якщо ви енергійні, ввічливі, вам подобається спілкуватися з людьми — приєднуйтеся!Вашими основними обов’язками будуть:Дбайлива та якісна комплектація товарів згідно замовлення ГостяВвічливе спілкування з ГостемДля роботи вам знадобляться:Уважність до деталей та відповідальністьКомунікабельність, бажання розвиватисьДля тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Плаваючий графік: 5/2 по 8 год.Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Територіальне розташування – ЛевадаА ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Всі деталі за тел. 09*********91, Алла.
Менеджер (управитель) в роздрібній торгівлі непродовольчими товарами
1651, КРЕМЕНЧУЦЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 9000 грнУ тому числі основна: 9000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Консультування покупців, оформлення замовлень онлайн на сантехнічні виробі та електротовари в магазині "Ваш сантехнік". Робота онлайн у соцмережах. Звертатись до фахівців відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Кременчуцької філії Полтавського ОЦЗ за тел. 00675564825Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):впевнений користувач ПК, робота у соцмережахОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):уважність, чесність, ввічливість, уміння спілкуватись з людьми
Работа для су́-шеф, шаурмиста
, Полтава, Полтавська область
На постоянную работу в кафе / бургерную - требуется помощник шаурмиста. Смены 4/2, график работы с 8:00 - 20:00. Зарплата ежедневная от 600 грн/день + бонусы.
Ищу мастера по маникюру
, Полтава, Полтавська область
Предлагаем работу мастеру по маникюру, с выездом за границу все вопросы в личку
Робота онлайн без вкладень
, Полтава, Полтавська область
Продавець на побутову хімію онлайнБез жодних вкладеньЄ безкоштовне навчання
Шукаю репетитора англійської для дитини 4 роки (на дому, Полтава)
, Полтава, Полтавська область
Опис вакансії: Шукаємо талановитого репетитора для проведення занять з англійської для дитини 4 роки. Заняття повинні бути цікавими та доступними для малечі, сприяючи її розвитку та навчанню.Вимоги:Досвід роботи з дітьми від 3 до 5 роківВміння створювати цікаві та ігрові заняттяВідмінне знання англійської мовиВміння пояснювати складні поняття простими словамиВідповідальність та пунктуальністьБажання працювати з дитиної і сприяти її розвитку
Майстер манікюру
, Полтава, Полтавська область
Шукаємо в нашу команду майстра манікюру / педикюру (бажано).Досвід роботи від 6 місяців,бажання працювати і розвиватися.Всі матеріали надаються,позмінний графік,дружній колектив.Знаходимось в центрі міста
работа для повара
, Полтава, Полтавська область
предлагаем работу повару,комплекс для отдыха п.Воронина , повар -индивидуалист ,украинская кухня(небольшой обьем )4-5 дней в неделю ,10-18 ,зр.пл. по договор-и.транс. комп.