Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Удаленная работа в Полтаве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Удаленная работа в Полтаве"

12 200 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Удаленная работа" по диапазонам зарплаты в Полтаве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 23.04.24, по профессии Удаленная работа в Полтаве открыто 5 вакансий. Для 60% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 9.0+ грн. 20% объявлений с зарплатой 10.9+ грн, и 20% с зарплатой 14.7+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Удаленная работа в Полтаве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Удаленная работа в Полтаве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Полтаве

Среди похожих профессий в Полтаве наиболее высокооплачиваемой считается Специалист техподдержки. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20000 грн. На втором месте - Без опыта с зарплатой 14584 грн, а на третьем - Эксперт с зарплатой 13435 грн.

Рекомендуемые вакансии

водій з авто. реєстрація в таксі
, Полтава
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України ПОЛТАВІ , Києві , Білій-Церкві , Бровари , Ірпінь, Буча , Вишневий, Бориспіль , Одесі, Днепрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Полтаві, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" https avangard-taxi. kiev. ua uk robota-v-taksi вкажіть місто для роботи набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель , газ , бензин для наших водіїв Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Водій з авто реєстрація в таксі
Такси «Авангард», Полтава
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України:Полтаві, Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації"   avangard-taxi.kiev.ua/uk/robota-v-taksi/    вкажіть місто для роботи !набирає водіїв з особистими автомобілями. -для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель 5 грн ,газ 2,5 грн ,бензин 4 грн для наших водіїв !
Інстаграм менеджер. Фріланс онлайн робота в INSTAGRAM. Для студентів школярів. Робота в декреті Без досвіду
Simple Tech, Полтава, Полтавская область
Слава Україні!Поки що актуальний набір.Запрошую Вас працювати віддалено вести Instagram профіль.Підходить робота для студентів, для школярів, у декреті (декрет) і всім кому потрібен віддалений заробіток вдома.Вимоги:‣ за віком з 16 років.‣ 3-4 години вільного часу на день.‣ вміння користуватися Instagram та Telegram.‣ наявність смартфона або ПК або ноутбука.‣ ввічливість.Умови роботи:‣ вільний гнучкий графік.‣ віддалена робота вдома.‣ без досвіду беремо (навчаємо, є покроковий алгоритм роботи).‣ постійна підтримка на кожному етапі.Заробітня плата 700 грн в день. Виплати щоденно на Вашу картку.Обов'язки:‣ вести сторінку в Instagram.‣ за чіткою інструкцією публікувати пости та історії на робочій сторінці.‣ за готовим шаблоном відповідати клієнтам.‣ надавати 5 комерційних послуг для соціальних мереж.Підходите за вимогами?Швидше пишіть мені.Відповідаю швидко!ПИСАТИ:• в TELEGRAM за номером вказаним в оголошенні.• в VIBER за номером вказаним в оголошенніКонтактна особа: Владислав І РоботаДам повну інформацію щодо роботи та розпочнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89          . 
Инстаграм менеджер. Выплаты ежедневно. Фриланс онлайн работа в INSTAGRAM. Для студентов школьников. Без опыта
Simple Tech, Полтава, Полтавская область
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Шукаю продавчиню в онлайн магазин побутової хімії
, Полтава, Полтавська область
ФОП Кіхай О.С.шукаю консультанта для роботи в інтернет-магазині побутової хіміїОбов’язки:-пошук клієнтів та обробка клієнтської бази;- оформлення замовлень;-вміння спілкуватися з людьми ;- вести якісний діалог ,націлений на результат;- якісно надавати інформацію;-грамотно писатиВимоги :-вміти користуватися вайбером-орієнтуватися в соцмережах;-відповідальність ,уважність ,грамотність ;- доступ до інтернету ;-досвід в продажах онлайн вітається;Умови :- можна без досвіду ;-віддалена робота;-гнучкий графік і можливість поєднувати робочий процес з основною роботою, декретом;-надаю особисту допомогу і підтримку на старті;- виплати на карту ;Контактна особа:ОленаДзвоніть та пишіть в особисті на ОLX,ВайберВідповідаю відразу,можливо це саме те ,що ти шукаєш!
Експерт по роботі з корпоративними абонентами в м. Полтава
Vodafone, Полтава
Vodafone Україна — компанія світового рівня, що займає провідні позиції у сфері технологій та телекомунікацій, впроваджує інновації у всіх напрямках діяльності.Запорукою успіху Vodafone Україна є наші співробітники. Саме тому ми шукаємо цілеспрямованих та відкритих однодумців з бажанням творити проекти, що наближають майбутнє.Запрошуємо приєднатися до команди професіоналів!Ключові обов’язки:Продаж послуг мобільного зв’язку та додаткових послуг ключовим абонентам, що обслуговуються і закріплені за експертомПошук та залучення потенційних ключових абонентівПроведення аналізу запитів, погоджень, особистого календаря в CRM-системі, ринку в сферах дії клієнтів, зміни фінансових показників, бази власних клієнтівПостійне оновлення та актуалізація інформації щодо діяльності та потреб у сфері забезпечення зв’язком ключових абонентівФормування планів з розвитку клієнтівЗбір та аналіз інформації про потенційних клієнтів, аналіз діяльності на ринку конкурентівЗабезпечення якісного та своєчасного документообігу згідно діючим у Компанії процедурамВимоги:Досвід з активного продажу послугобладнання у галузі телекомунікаційних або інформаційних технологій на корпоративному ринку від 1 рокуЗдатність ефективно взаємодіяти з колегами та клієнтами на будь-якому рівніУвага до деталей та вміння вирішувати проблемиВміння працювати в CRM системахЗнання правил та процедур продажу та після продажного супроводження клієнтаКомунікативні здібності, ініціативністьВолодіння англійською мовою на рівні не нижче «Intermediate» буде перевагоюЯкщо складні задачі ти сприймаєш як можливість для зростання, а проблеми форматуєш в задачі — тобі з нами по дорозі, якою йде величезна Команда однодумців,орієнтованих на досягнення результатів.Ми досягаемо мети із задоволенням та разом!Ми пропонуємо:Колектив однодумців, прозорість рішень та відкритість в комунікаціїОфіційне працевлаштування, соціальні гарантіїГнучкий графік роботи та віддалені робочі дні31 календарний день відпусткиМедичне корпоративне страхування та оздоровленняБезкоштовний мобільний зв’язокВигідний тарифний план від Vodafone для сім'їПрофесійне навчання за рахунок роботодавцяАктивне корпоративне життяЯкщо тебе зацікавила дана позиція, надсилай нам своє резюме з очікуваннями заробітної плати.
Помощница(к) администратора на дому
, Полтава, Полтавська область
Интернет-магазин «Акваплюс» проводит набор сотрудников на должность Помощник администратора . Работа удаленная, график гибкий . Работа не сложная, всему обучаем и показываем. За более детальной информацией пишите нам в сообщения Олх . проспект Валерія Лобановського, 150В, Київ, Украина, 03118 Условия: график гибкий, зарплата раз в неделю. Требования: постоянное наличие интернета, делание работать.Обязанности: обрабатывать информацию. За более подробной инфой пишите нам сообщения в ОЛХ
Менеджер-координатор проектів (віддалено) Полтава, робота на дому
, Полтава, Полтавська область
Міжнародна компанія 4Service пропонує вакансіюМенеджер-координатор проектів (віддалено) Полтава, робота на домуУмови:віддалена робота;повна зайнятість, графік пн-пт орієнтовно 9.00-18.00;оплата залежить від виконаної роботи (до 10-12 тис.грн) .Вимоги:Наявність стаціонарного ПК або ноутбука;Постійне високошвидкісне підключення до Інтернету;Навички користування електронною поштою, месенджерами та офісними програмами;Грамотне мовлення та вміння спілкуватися з людьми;Обов'язки координатора:Організація і координація роботи таємних покупців ;Залучення нових таємних покупців та робота з ними.Вкажіть свої контакти за посиланням - і ми з вами зв'яжемося якнайшвидше.
Работа на дому
ПП Якимчук Н.В., Полтава, Полтавская область
Потрібна активна молодь, яка готова поєднувати навчання з підробітком.Вимоги:-від 18 років-наявність стабільного інтернету-потрібен Телеграм для роботиПереваги:-гнучкий графік-місце проживання - Україна-досвід не потрібен, адже є своя система навчанняОбов'язки:Виконувати нескладні завдання згідно інструкції (написати коментар, поставити лайк, переглянути відео, грати в ігри тощо)Пишіть в Телеграм vladimirovna3018 з поміткою "Завдання Трудком"
Слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка)
1652, ЛУБЕНСЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 10150 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Ремонтує, регулює, випробовує, юстирує, монтує, налагоджує та здає особливо складні тепловимірювальні, оптико-механічні, електродинамічні, лічильні, автоматичні та інші прилади з установленням автоматичного регулювання з підсумувальним механізмом та дистанційною передачею показань.звертатися за тел. 38(097) 418-04-47 - Лубенська філія Полтавського ОЦЗ(05361)78-008 - відділ кадрів Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування
Майстер манікюру
, Полтава, Полтавська область
Запрошую в свій колектив майстра манікюру та педікюру, бажано з досвідом роботи. Умови роботи можемо обговорити. Знаходимося у прохідному місці біля центрального ринку.
Комплектувальник online замовлень, Сільпо, Левада
, Полтава, Полтавська область
У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Тож якщо ви енергійні, ввічливі, вам подобається спілкуватися з людьми — приєднуйтеся!Вашими основними обов’язками будуть:Дбайлива та якісна комплектація товарів згідно замовлення ГостяВвічливе спілкування з ГостемДля роботи вам знадобляться:Уважність до деталей та відповідальністьКомунікабельність, бажання розвиватисьДля тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Плаваючий графік: 5/2 по 8 год.Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Територіальне розташування – ЛевадаА ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Всі деталі за тел. 09*********91, Алла.
Менеджер (управитель) в роздрібній торгівлі непродовольчими товарами
1651, КРЕМЕНЧУЦЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 9000 грнУ тому числі основна: 9000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Консультування покупців, оформлення замовлень онлайн на сантехнічні виробі та електротовари в магазині "Ваш сантехнік". Робота онлайн у соцмережах. Звертатись до фахівців відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Кременчуцької філії Полтавського ОЦЗ за тел. 00675564825Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):впевнений користувач ПК, робота у соцмережахОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):уважність, чесність, ввічливість, уміння спілкуватись з людьми
Продавец
Іоніна Алла Василівна, Полтава
Вимоги, побажання: Обов'язки: Умови: Потрібна на роботу уважна, порядна людина на новій торговій точці. Високий рівень самоорганізації буде приорітетним. Відсутність шкідливих звичок. Повна зайнятість робочій день з 10:00.Бажано: Проживання у микрорайонах алмазний, сади-1,2,3 половки, Боженка, садовий. Місце роботи вул.23 Вересня неподалік від "Сільпо" на алмазному. Якщо вам буде зручно доїжджати з віддалених районів, заперечувати не буду. Також бажано досвід роботи у напрямку фаст-фуд, та з терміналом-касовим апаратом. Вимоги:1) Уважність при роботі з касовим апаратом2) Відповідальне ставлення до своїх обов'язків3) Своєчасно повідомляти про нестандартні випадки4) Порядність та комунікабельність5) Вміння працювати у режимі багатозадачності6) Охайний вигляд та гарний настрійОбов'язки:1) Вчасно відкрити-закрити торгову точку2) Вчасно виконувати замовлення3) Підтримка чистоти на робочому місці4) Підтримка чистоти у приміщенні (воно не велике)5) Робота з терміналом-касовим апаратом 6) Ведення робочої документації 7) Постановка-зняття сигналізації на торговій точціУмови:Приміщення обладнане усим необхідним для роботи. Наявність інвентарюЄ кондиціонерКамери спостереженняРядом зупинка міського транспортуРобочій день з 10:00 до 20:00 у літній час.
Работа для су́-шеф, шаурмиста
, Полтава, Полтавська область
На постоянную работу в кафе / бургерную - требуется помощник шаурмиста. Смены 4/2, график работы с 8:00 - 20:00. Зарплата ежедневная от 600 грн/день + бонусы.
Ищу мастера по маникюру
, Полтава, Полтавська область
Предлагаем работу мастеру по маникюру, с выездом за границу все вопросы в личку
Пакувальник брендового одягу Puma на склад Answear у Краків
Just Work, Полтава
Answear — це інтернет-магазин оригінального брендового одягу.___________________ Основна інформація: Ставка: 26.40 - 30.40 зл/година (нетто); Заробітня плата: 5300 - 8100 зл/місяць (нетто); Графік: 5 - 6 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 240 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Краків.___________________ Заробітна платна:• 26.40 зл/година (нетто) — базова ставка;• 30.40 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 300 зл/місяць (нетто) — бонус за відвідуваність;• 500 зл/місяць (нетто) — премія за ефективність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік:• Без нічних змін;• 5 - 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна брати понаднормові години;• 200 - 240 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:• Проста мануальна робота на сучасному складі;• Пакування брендового одягу Puma / Adidas / Nike;• Підготовка товарів до відправлення;• Робота зі сканером.___________________ Проживання безкоштовне:• Житло надається в приватних будинках або гуртожитках з хорошими умовами та всім необхідним для комфортного проживання;• Є варіанти розміщення в пішій доступності до роботи та віддалені у 20 хвилинах їзди (розвезення за рахунок роботодавця);• По 2 – 4 людини в кімнаті (чоловіки/жінки — окремо);• Пари селять в окрему кімнату;• Компенсація до зарплати за окреме проживання — 300 злотих на місяць (нетто).___________________ Додаткова інформація:• Безкоштовна робоча форма (можна у своїх кросівках);• Безкоштовний чай та кава під час перерв;• Комплексні обіди за символічними цінами (до 10 злотих);• Є спеціально обладнані кімнати для відпочинку;• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Робота онлайн без вкладень
, Полтава, Полтавська область
Продавець на побутову хімію онлайнБез жодних вкладеньЄ безкоштовне навчання
Шукаю репетитора англійської для дитини 4 роки (на дому, Полтава)
, Полтава, Полтавська область
Опис вакансії: Шукаємо талановитого репетитора для проведення занять з англійської для дитини 4 роки. Заняття повинні бути цікавими та доступними для малечі, сприяючи її розвитку та навчанню.Вимоги:Досвід роботи з дітьми від 3 до 5 роківВміння створювати цікаві та ігрові заняттяВідмінне знання англійської мовиВміння пояснювати складні поняття простими словамиВідповідальність та пунктуальністьБажання працювати з дитиної і сприяти її розвитку
работа для повара
, Полтава, Полтавська область
предлагаем работу повару,комплекс для отдыха п.Воронина , повар -индивидуалист ,украинская кухня(небольшой обьем )4-5 дней в неделю ,10-18 ,зр.пл. по договор-и.транс. комп.