Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат в отрасли "Страхование в Полтаве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Пропоную вакансію касира в ломбард Саквояж
, Полтава, Полтавська область
Комиссионный магазин-ломбард «Саквояж»приглашает на работу оценщика-продавца в городе Полтава. Требуются энергичные, мотивированные люди, желающие и умеющие работать на результат. Опыт работы в подобной сфере, сфере торговли, кредитования и страхования приветствуется но не обязателен, научим.Знание ПК на уровне пользователя (Word, Excel, 1С). Минимальное представление о работе со строительным инструментом, бытовой и кухонной техникой, мобильными телефонами на базе IOS и Android, ноутбуками и другой техникой (Ваша задача проверить работоспособность и состояние залогового имущества) Удобный график работы (10 рабочих дней в месяц, 20 выходных). Конкурентноспособная заработная плата - 1000грн/смена+премии+бонусы). Обучение и стажировку предоставляем, так же оплачиваем дорогу до работы.Если Вас заинтересовала вакансия - звоните по номеру, который указан в объявлении, а так же отсылайте свои резюме.
Оператор центру обслуговування абонентів
, Полтава, Полтавська область
Ласкаво просимо в HomeNet — українського оператора телекомунікаційних послуг. Ми надаємо нашим клієнтам доступ до безмежних можливостей цифрового світу, забезпечуючи якісне та комфортне Інтернет-підключення.Наша гордість в тому, що ми надаємо послуги Інтернет-доступу для 200 тисяч клієнтів у найвіддаленіших куточках України, від мальовничих Карпат до Херсонських степів.Команда HomeNet — це 500 професіоналів, які люблять свою роботу.Ми веселі, драйвові та справжні фанати своєї справи.Запрошуємо тебе в свою круту команду на посаду - Оператора центру обслуговування абонентів!ДЛЯ НАС ВАЖЛИВО:Відмінне володіння українською мовою;Чітка дикція, навички ділового спілкування;Досвід роботи на аналогічних посадах;Впевнений користувач ПК, базові знання роботи мережі Інтернет;Здатність засвоювати великий об'єм інформації за короткий проміжок часу;Порядність, дисциплінованість.ОБОВ’ЯЗКИ:Обробка та оформлення заявок від клієнтів;Консультування клієнтів щодо послуг компанії;Введення інформації до бази даних.ЩО ВИ ОТРИМАЄТЕ, ПРАЦЮЮЧИ У НАС:Зручний графік роботи;Офіційне працевлаштування, соцпакет;Страхування для всіх працівників компанії;Класний дружній колектив;Комфортні умови роботи в офісі.А ще у нас повністю обладнана сучасною технікою кухня, безлімітний чай та кава!З радістю приймемо Вас у нашу команду!
Фахівець
1350, ЛЬВІВСЬКА ФІЛІЯ ЛЬВІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ*, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 18870 грнУ тому числі основна: 11324 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:(фахівець з обслуг.клієнтів телефоном ГО) Відповідати на вхідний дзвінок від клієнта,якісно і своєчасно оборобляти звернення клієнтів ,Надавати коректну точну,вичерпну,актуальнута таку що відповідає запиту клієнта,необхідну інформацію про послуги ,тарифи ,процедурита акції банку зг.сценаріями обслуг. Вивчати обовязкові за посадою матеріали та проходити відповідні тренінги та навчальні заходи.Дотрим.встановлених стандартів з якості обслуг.Резюме надсилати на: Ганна (075)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток; страхування життяПрофесійні компетенції (знання, навички):Навички ведення ділових переговорів тел.,активних продаж ,робюоти з запереченнями Вміння працювати в режимі багатозадачності зі збереж.самоорганізації та дисциплінованості Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Орієнтація на результат,робота в команді0фокус на клієнтів,ефективна комунікація ,робота з текстовою інформацією стресостійкість ,
Робота в Сільпо (ТРЦ "Київ")
, Полтава, Полтавська область
Терміново потрібні продавці в "Сільпо"У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Тож якщо ви енергійні, ввічливі, вам подобається спілкуватися з людьми — приєднуйтеся!Вашими основними обов’язками будуть:Люб’язне обслуговування ГостейПередпродажна підготовка і викладка товаруКонтроль якості та термінів придатностіПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Будьте здорові. Страхування життя.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальний графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).
Помічник комірника
, Полтава, Полтавська область
Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо: «Помічника комірника».Ми пропонуємо тобі:«білу» заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні, відрядження;дружній колектив;можливість кар'єрного зростання;медичне страхування.Що потрібно робити:приймання основних засобів;зберігання основних засобів;облік основних засобів;комплектація основних засобів.Ми очікуємо від тебе:досвід роботи із 1С — бажано;володіння Microsoft Office (Word, Excel) — бажано;відповідальність, увага до деталей, висока працездатність;знання стандартів про облік матеріальних цінностей.Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої нашої родини — надсилай своє резюме.
Фахівець з приймання та обробки вантажу м. Полтава
, Полтава, Полтавська область
Нова пошта — лідер експрес-доставки в Україні. Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо «оператора поштового відділення».Хочеш стати обличчям Нової пошти та дарувати радість клієнтам, які поспішають у відділення за посилками? Любиш спілкуватися, посміхатися і з комп’ютером на «ти»? Вважай, що робота вже твоя!Ми пропонуємо тобі:«білу» заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні та відрядження);медичне страхування;навчання всім тонкощам роботи з обслуговування клієнтів по стандартам Нової пошти;можливість працевлаштування на часткову зайнятість;молодий дружній колектив;можливість кар'єрного зростання.Що потрібно робити:оформлювати товарно-транспортні накладні;вносити дані в базу 1С;здійснювати взаєморозрахунки з клієнтами;сканувати, палетувати вантаж у відділенні;завантажувати та вивантажувати посилки з авто.Ми очікуємо від тебе:впевнене володіння ПК;швидкий набір тексту (від 100 символів на хвилину);середню спеціальну, незакінчену вищу або вищу освіту;бажаний досвід роботи з клієнтами.Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої родини Нової пошти — надсилай резюме на електронну адресу або телефонуй
Хімік
1651, КРЕМЕНЧУЦЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Приготування та контроль реактивів для проведення фізико-хімічних досліджень сировини, напівфабрикату та готової продукції, згідно до встановлених вимог. Проведення лабораторних випробувань у відповідності до вимог методик компанії.Звертатись за тел. 00675564825 – відділ рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Кременчуцька філія Полтавського ОЦЗВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; медичне страхування; страхування життяКоментар: Розвозка від з Молодіжного та Раківки.Професійні компетенції (знання, навички):Знання стандартів якості продукції. Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Здатність швидко засвоювати інформацію та бажання розвиватися.
Завідувач відділу каса, Сільпо, Левада
, Полтава, Полтавська область
Керівники в наших супермаркетах амбітні, але дуже людяні. Вони ставлять зрозумілі цілі й справедливо контролюють їхні досягнення, розвивають та мотивують своїх людей. Приєднуйтесь!Для роботи вам знадобляться:Вміння керувати командоюЗнання касової дисципліниАктивна життєва позиція, прагнення досягати високих результатівВашими основними обов’язками будуть:Керування командою, мотивація і розвиток професійних навичок співробітниківВедення касової дисципліниЗабезпечення високого рівня обслуговування Гостей супермаркетуПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Будьте здорові. Страхування життя.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Телефонуй: 09*********91 — Алла, пр-т. Миру, 30аЗ повагою, HR-команда «Сільпо»
Робота водій курʼєр
, Полтава, Полтавська область
Доставка вантажів по місту Полтава, спілкування з клієнтами.Графік роботи 5/2 вихідні плаваючі. Зарплата залежить від Вашої продуктивності.Вимоги: знання вулиць, бережне відношення до авто (ОБОВЯЗКОВО)Досвід роботи на бусі.Готові взяти студента. Шукаю чоловіка активного, що бажає заробляти.Медичне страхування, бонуси від компанії.Всі деталі за телефонами. Резюме не розглядаються.
Вантажник, фахівець ділянки (Полтава, Щербанівський шлях 6/1б)
, Полтава, Полтавська область
Нова пошта — лідер експрес-доставки в Україні. Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо «фахівця ділянки – вантажника». Ти відповідальний та сумлінно ставишся до роботи? Готовий поводитися з посилками клієнтів так, ніби це кришталева ваза? Тоді тобі точно до нас!Ми пропонуємо тобі:«білу» заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні та відрядження;медичне страхування;навчання всім тонкощам роботи з посилками клієнтів;молодий дружній колектив;можливість працевлаштування на часткову зайнятість;можливість кар'єрного зростання.Що потрібно робити: перевіряти цілісність вантажу;завантажувати та вивантажувати посилки з авто;сортувати відправлення за напрямками;розміщувати вантаж згідно зі стандартами компанії;сканувати посилки.Ми очікуємо від тебе:відсутність протипоказань щодо значних фізичних навантажень;відсутність шкідливих звичок.Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої родини Нової пошти – телефонуйте за номером 06******63
Тракторист
1650, ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОЦЗ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 13169 грнУ тому числі основна: 8064 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:м. Кобеляки Кобеляцька ОТГ. телефон консультанта роботодавця 00671778996 Кобеляцьке управління Полтавської філії Полтавської ОЦЗ Керування трактором Т- 150 БКУ; контроль завантаження, кріплення і розвантаження вантажу, що транспортується .Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше; медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):Керування трактором Т- 150 БКУ; контроль завантаження, кріплення і розвантаження вантажу, що транспортується;
Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних
1650, ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОЦЗ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 16000 грнУ тому числі основна: 12000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Полтавська філія:працювати на складі; виписка прибуткових витратних накладних, формування супровідних документів для постачання продукції на торгівельні точки; працювати у програмах 1С, Word, Exce,l Outloor; за детальною інформацією звертатися за тел. 00950269921 – МаринаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота в нічний часУмови організації праці:Гнучкий режим робочого часуСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):впевнений користувач програм 1С, Word, Exce,l Outloor; досвід роботи буде перевагою
Слюсар з механоскладальних робіт
1652, ЛУБЕНСЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:виготовлення простих деталейзвертатися за тел. 097 418 04 47 - відділ ректрутингу та взаємодії з роботодавцями Лубенської філіїВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування
Секретар
1650, ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОЦЗ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 7500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Решетилівська ТГЗдійснює документальне забезпечення кадрової роботи в Піщанській ЗОШ, веде книгу наказів і зберігає її. Організовує необхідний медичний огляд працівників школи. Слідкує за станом ведення санітарних книжок працівників.За детальною інформаціє звертатимя до фахівців служби зайнятості за телефоном 00737807001.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування
Прибиральник службових приміщень
1650, ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОЦЗ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ТимчасовийОсновні функціональні обов'язки:Решетилівська ТГ м.Решетилівка Робота в ЦНАПі та земельному відділі . Вологе прибирання сулужбових кабінетів, миття вікон, догляд за кімнатними квітами, прибирати в санвузлі. За детальною інформацією звертатися до фахівців служби зайнятості за телефоном 00737807001Вид трудового договору:строковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування
Швачка
1650, ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОЦЗ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 8710 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписОсновні функціональні обов'язки:Полтавська філія:по-операційне виготовлення швацьких виробів (сукні, спідниці, блузи, сарафани та інше), знання процесу виготовлення виробу; робота у потоці; можливе навчання на робочому місці; звертатися за тел.: (050)4247008-Людмила Миколаївна Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше; медичне страхування; надання житла; оплата харчування; професійний розвитокКоментар: місце в гуртожитку; часткове відшкодування витрат на проїзд працівникам з приміських районів Полтави; пільгове харчування у їдальні підприємства
Водій навантажувача
1651, КРЕМЕНЧУЦЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Керування ковшовим навантажувачем ТСМ-156, Д-41030 (5 тон) - вилковий. Звертатись у відділ рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Кременчуцької філії Полтавського ОЦЗ за т. 00675564825Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування
Касир (в банку)
1350, ЛЬВІВСЬКА ФІЛІЯ ЛЬВІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ*, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 22089.6 грнУ тому числі основна: 22089.6 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Касир каси перерахунку .Здуйснювати прийом,перерах.та обробку готівкових коштівякі надійшли з відд.Банку. Здійснювати прийом,перерах,обробку та своєчасне зарах.сум інкасованої виручки з торг.точок.Здійснювати формування та видачу розм.монети/банкноти на торг.точки зг.заявок здійснювати перерах.та оборбку готівки при її завантажені/вивант. в/з касет/сейф-пакетів у банком і темінали. Здійсн.своєчасне відображ.всіх операцій в програмних.Резюме надсилати на: Лариса ( 075)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: з 8,00 до 20,00 і з 20,00 до 8,00Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток; страхування життяПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання ознак справжності національних та іноземних валют. Знання законодавства та нормативно-правових актів у сфері банківської діяльності , у т.ч. касової роботи (буде перевагою), Бездоганна ділова репутація,Впевнений користувач ПК .Вільне володінОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Стресостійкість, увага до деталей дотримання процедур та правил , робота в команді
Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування
1650, ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОЦЗ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 11300 грнУ тому числі основна: 8000 грнОписОсновні функціональні обов'язки:Полтавська філія:обслуговування та ремонт електроустановок вище 1000 В:трансформатори та розподільчі пристрої;ведення оперативних переговорів та виконання оперативних перемикань; наявність посвідчення з електробезпеки 4 групи до і вище 1000 В; співбесіда проводиться ВИКЛЮЧНО понеділок-вівторок 9.00-12.00 год.;детальна інформація за тел.:(050)621-31-03Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:надання житла; страхування життяПрофесійні компетенції (знання, навички):наявність посвідчення з електробезпеки 4 групи до і вище 1000 ВОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):наявність посвідчення з електробезпеки 4 групи до і вище 1000 В
Інженер
1651, КРЕМЕНЧУЦЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 30000 грнУ тому числі основна: 25000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Робота інженера із встановлення gps; іженер систем точного землеробства та навігації. Підтримка безперебійної роботи функцій систем точного землеробства.(посекційне вимкнення сівалок і обприскувачів, калібрування систем врожайності, автопілоти).Аналіз причини вимкнення несправності та їх усунення. Вмїзд в структурні підрозділи з метою діагностики проблем техніки та обладнання. Налаштування програмного забезпечення систем GPS - моніторингу техніки. Робота з сервісами Trimble. Ag leader. Precision planting. Вид трудового договору:безстроковийКоментар: Заробітна плата + премія . Готовність до періодичних відряджень (термін відрядження 1-2 дні)Режим роботи:Підсумований облік робочого часуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування; надання житлаПрофесійні компетенції (знання, навички):наявність прав категорії "В" та досвід водіння. Знання і навички роботи з гідравліікою, пневматикою і електронікою. Знання і розуміння принципів роботи причіпної техніки різної складності (пневматичні сівалки, посівні комплекси, міжрядні культ. Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Уміння та бажання швидко розвиватися і навчатися. Оперативно вирішувати проблемні ситуації , що призводить до простоїв техніки в полі.