Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Директор по развитию в Полтаве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Риэлтор, менеджер по продаже
, Полтава, Полтавська область
Агентство нерухомості «Імпера» запрошує до співпраці активних, комунікабельних та цілеспрямованих людей, які прагнуть розвитку та кар'єрного зростання у сфері нерухомості.Вимоги: - Пунктуальність, комунікабельність, цілеспрямованість, грамотне мовлення. - Знання ПК на рівні впевненого користувача. - Орієнтованість на результат. - Бажано в/о. - Досвід роботи не обов'язковий.Обов'язки: - Проведення переговорів із клієнтами, консультування, організація показів, робота з базою агентства, - Вивчення попиту та пропозиції на ринку нерухомості, оформлення заявок покупців, - Сприяння своєчасному оформленню необхідних клієнтів для укладання угоди документів.Умови роботи:- Офіс у центрі міста, - Підтримка на етапі навчання та надалі, - Гідну оплату за наслідками укладених договорів.
Вакансія для студентів
, Полтава, Полтавська область
Вакансія – Тестувальник / Тестувальниця ПЗШукаємо людей для апробації роботи нових соцмереж. Для кого це абсолютно нова професія і в кого немає освіти в сфері IT, то це саме ваш час розпочати із найпростішого. Вам не потрібно знати кодування, як для роботи QA engineer (простими словами – тестувальник ПЗ), адже вам не потрібно буде виконувати завдання, що стосуються технічних моментів.Суть роботи – це тестувати функціонал уже існуючих соцмереж, задля покращення їх роботи. Ви виступаєте в ролі користувача, що реєструється і споглядаєте, як працює сайт, чи зручно і легко ним користуватись, які саме труднощі та складнощі виникають особисто у вас, чи всі елементи інтерфесу працюють справно. Потім чекаємо від вас звіти про пророблену роботу.Дівчата не обходимо нас стороною, розбиваємо стереотипи про те, що це суто чоловіча робота. Соцмережі – це більш жіноча сфера, тому дуже чекаємо на вас!Деталі роботи:• Працюємо ми на іноземному ринку, тому працівники отримують зарплату з прив’язкою до долара США. Середня зарплатня в наших працівників 20-25 тисяч гривень на місяць.• Знання іноземних мов бажане, але не обов’язкове. • Вільне володіння ПК – обов’язково, бо нам потрібно навчати вас з нуля, хотілось би, щоб ви розуміли, що таке мишка і клавіатура. • Кар’єрний зріст, підвищення кваліфікації, навчання і розвиток – 100% є. • Реально існуюча система нарахування бонусів.• Вікової дискримінації немає, без проблем беремо людей і 40+, але вам точно має бути 18 років. =)Для всіх бажаючих, хто хоче розвиватись, заробляти достойну зарплатню, опанувати нову професію, хто бажає змінити своє життя на краще – вам до нас!Залишайте свої контактні дані (ім’я, вік, номер телефону) для запису на співбесіду і ми обговоримо більш детальні всі моменти при особистій зустрічі. Не соромтесь запитувати нашого менеджера на співбесіді все, що вас цікавить! Чекаємо вас в нашій прогресивній команді!
Збиральниця грибів-печериць
, Полтава, Полтавська область
Компанія "Машбум" шукає сборщицю грибів шампіньйонів для роботи у місті Бровари. Ми є провідним виробником та постачальником свіжих грибів на ринку. Ми пропонуємо вам можливість приєднатися до нашої команди та стати частиною успішної компанії.Задачі:- Збір грибів шампіньйонів згідно з встановленими стандартами якості та кількості.- Перевірка грибів на наявність пошкоджень та відбір лише якісного товару.- Упакування грибів у відповідну тару для подальшої транспортації.- Забезпечення чистоти та порядку на робочому місці.Вимоги:- Досвід роботи на аналогічній посаді буде перевагою, але не є обов'язковим.- Вміння працювати у команді та дотримуватися встановлених процедур.- Відповідальність та уважність до деталей.- Фізична витривалість та готовність працювати в умовах вологості та низьких температур.Пропонуємо:- Гнучкий графік роботи, який можна обговорити з керівником.- Конкурентоспроможну заробітну плату та своєчасну виплату заробітної плати.- Забезпечення необхідними засобами праці та спеціальним одягом.- Можливість кар'єрного росту та професійного розвитку.- Приємна атмосфера в колективі та підтримка з боку керівництва.Якщо ви бажаєте стати частиною нашої команди та працювати в стабільній компанії з перспективами розвитку, будемо раді отримати ваш резюме та поспілкуватися з вами. Не втрачайте можливості стати частиною успішної команди – подайте заявку вже зараз!098−178−08−18 Володимир
Менеджер із закупівлі та продажу сільськогосподарської продукції
, Полтава, Полтавська область
Наша компанія запрошує стати частиною дружнього колективу, менеджера з закупівлі та продажу сільськогосподарської продукції (зернових).Вимоги:Вища освіта в галузі сільського господарства;Успішний досвід робіт від 5-х років у галузі з закупівлі та продажу сільськогосподарської продукції;Налагоджена мережа контактів з реальними покупцями буде додатковою перевагою;Виконання плану продажу;Вміння вести переговори, переконувати, володіння навичками ефективної комунікації;Водійське посвідчення категорії В.Наша компанія пропонує:Прозору та стабільну заробітну плату;Офіційне працевлаштування, оплачувані відпустка та лікарняний;Річний бонус пропорційний досягненню цілей;Привабливий мотиваційний пакет;Графік роботи: з 9 до 17, субота та неділя — вихідні;Комфортний офіс та дружній колектив.Обов’язки:Забезпечення виконання планів продажів по напрямкам посівного матеріалу, ЗЗР, добрива, мікродобрива;Пошук потенційних клієнтів;Аналіз ринку сільськогосподарської продукції, аналіз конкурентів;Повний супровід клієнта: проведення переговорів, укладання договорів, підтримання та розвиток ділових відносин, систематичні візити до клієнтів;Координація руху товару до клієнта;Забезпечувати після продажний супровід клієнтів (консультування);Відповідальність за закриття рахунків по дебіторській заборгованості;Формування позитивного іміджу Компанії та підвищення лояльності до неї.Ми хочемо, щоб саме Ви стали частиною нашої команди! Чекаємо на Ваші резюме на пошту [[відгукнутися]] або особисті дзвінки за телефоном 05*********92 Олександр.
Вихователь початкової школи
, Полтава, Полтавська область
Приватна початкова школа «Дитяча корпорація успіху» у зв’язку із розширенням запрошує у свою команду нових працівників.Обов’язки вихователя/виховательки:- організація дозвілля дітей;- виховна діяльність.Наші вимоги до кандидатів/кандидаток:1. Диплом педагогічного університету за спеціальністю «початкова освіта» (розглянемо варіант працевлаштування студента/студентки педагогічної спеціальності).2. Досвід роботи у закладах загальної середньої освіти або наявність педагогічної практики (буде перевагою)3. Активність, ініціативність, комунікабельність, саморозвиток, стресостійкість. Що ми можемо дати:1. Тепле, зручне, просторе приміщення, що знаходиться на Подолі.2. Графік роботи у другу зміну (з 13.00 до 18.00). Є можливість працювати цілий день.3. Тренінги, семінари, навчання за рахунок компанії або з частковою оплатою. ДКУ – завжди про розвиток.Ми забезпечуємо усіма необхідними речами та матеріалами для роботи.Контактна особа за цією вакансією: заступниця директора Гурська Ольга Василівна, тел. 05******06.На співбесіду потрібно принести резюме.
Полтава. Спеціаліст інвентаризаційної комісії (Ревізор)
, Полтава, Полтавська область
Запрошуємо в команду Спеціаліста інвентаризаційної комісії«Аврора мультимаркет» - всеукраїнська мережа магазинів формату One dollar store, яка представлена на ринку більше 13 років та налічує понад 1300 магазинів. Запрошуємо до команди спеціаліста інвентаризаційної комісії, щоб разом покращувати повсякденне життя людей, роблячи товари для дому та душі доступнішими.Попередній досвід та місце роботи не мають значення, бо головне - бажання розвитку і готовність до навчання. Ми готові допомагати та підтримувати!Інформуємо:- проводимо як денні, так і нічні переобліки, відповідно наша інвентаризаційна комісія може працювати як у нічні, так і у денні зміни;- спеціалісти мають бути готовими до відряджень в межах своєї та сусідніх областей (середня тривалість відряджень від 1 доби до тижня);- компанія повністю оплачує проїзд, проживання, оплату відрядних.Довіряємо:- якісне проведення інвентаризацій товару та обладнання на торгових точках нашої мережі;- підрахунок кожної товарної позиції, що виконується за допомогою терміналу;- зменшення кількості помилок під час проведення інвентаризацій.Цінуємо:-Наявність дійсного документу про військовий облік (для чоловіків);- готовність до інтенсивної роботи та відряджень;- навички користування ПК;- сумлінне ставлення до виконання обов’язків;- бажання навчатися та працювати на результат.Пропонуємо: #візьмвідповідальністьотримай_можливість- офіційне працевлаштування, оплачувана відпустка і лікарняні;- конкурентна заробітна плата від 16000 грн без верхньої межі, штрафів і відрахувань;- можливість відвідати різні населені пункти коштом компанії в рамках робочих відряджень.#взаємодізарадимрій- мега швидкий кар’єрний старт;- щотижневі онлайн збори компанії із можливістю поставити запитання генеральному директору;- щомісячні бонуси на покупки товарів в нашій мережі;#будвідкритимдо_нового- корпоративна форма;- розтермінування на покупку велосипедів та генераторів;- курси та тренінги від корпоративного навчального центру;#створюсвійсвіт- можливість – першим бачити всі товарні новинки;- подарунки за участь у різних подіях компанії;- цікаве корпоративне (заходи, квести) і спортивне (марафони, челенджі) життя;#дарудобровільно- Baby-Box для новонароджених аврорчиків;- підтримка і турбота у складних обставинах;- участь у благодійних проєктах (аукціони, збори, донорство); #лідирувефективності- приємні бонуси за втілення ідей;- навчання і використання LEAN – методології (ощадливе виробництво);- постійний супровід і підтримка: ліній: гаряча, довіри, юридична, психологічна, IT;Аврора Мультимаркет - це українська мережа магазинів, яка забезпечує товарами першої необхідності покупців з усієї країни, крім окупованих територій, і визнана критично важливою для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Наші військовозобовʼязані працівники мають можливість пройти процедуру бронювання за наявності належно оформлених військово-облікових документів.Твоя цікава, стабільна робота та розвиток в компанії можливостей! Не зволікай - телефонуй!- 09*********58- 06*********58- 06*********58
Полтава. Охоронник, охоронниця в магазин "Аврора"
, Полтава, Полтавська область
Вакансія є за адресами:вул. Європейська 225«Аврора мультимаркет» — всеукраїнська мережа магазинів формату One dollar store, яка представлена на ринку більше 12 років та налічує понад 1000 магазинів. Запрошуємо до команди охоронника чи охоронницю, щоб разом покращувати повсякденне життя людей, роблячи товари для дому та душі доступнішими.Попередній досвід та місце роботи не мають значення, бо головне — бажання розвитку і готовність до навчання. Ми готові допомагати та підтримувати!Довіряємо:Спостереження за відвідувачами, з метою виявляння та попередження крадіжок;Адміністрування системи відеоспостереження;Виявлення правопорушень з боку співробітників магазину;Вирішення конфліктних ситуацій та спілкування з клієнтами виключно державною мовою;Забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей.Цінуємо:Наявність дійсного документу про військовий облік (для чоловіків);Хорошу фізичну підготовку;Навички користування ПК;Відповідальність, уважність та стресостійкість;Вміння активно працювати;Бажання навчатися.Пропонуємо:#візьмвідповідальністьотримай_можливістьофіційне працевлаштування, оплачувана відпустка і лікарняні;Графік роботи: 4/2конкурентна заробітна плата від 14000 грн;#взаємодізарадимріймега швидкий кар'єрний старт;щотижневі онлайн збори компанії із можливістю поставити запитання генеральному директору;щомісячні бонуси на покупки товарів в нашій мережі;#будвідкритимдо_новогокорпоративна форма;розтермінування на покупку велосипедів та генераторів;курси і тренінги від корпоративного навчального центру;#створюсвійсвітможливість — першим бачити всі товарні новинки;подарунки за участь у різних подіях компанії;цікаве корпоративне (заходи, квести) і спортивне (марафони, челенджі)життя;#дарудобровільноBaby-Box для новонароджених аврорчиків;підтримка і турбота у складних обставинах;участь у благодійних проєктах (аукціони, збори, донорство);#лідирувефективностіприємні бонуси за втілення ідей;навчання і використання LEAN — методології (ощадливе виробництво);постійний супровід і підтримка: ліній: гаряча, довіри, юридична, психологічна, IT;Аврора Мультимаркет — це українська мережа магазинів, яка забезпечує товарами першої необхідності покупців з усієї країни, крім окупованих територій, і визнана критично важливою для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Наші військовозобовʼязані працівники мають можливість пройти процедуру бронювання за наявності належно оформлених військово-облікових документів.Твоя цікава, стабільна робота та розвиток в компанії можливостей!Не зволікай — телефонуй!093−170−75−58066−170−94−58067−617−07−58
Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти
1651, КРЕМЕНЧУЦЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Здійснює навчання та виховання молодших школярів, проводить уроки та інші навчальні заняття. Створює безпечні, психологічно комфортні умови освітнього процесу, змістовне здоров`язбережувальне середовище, зорієнтоване на особистісний, творчий і духовний розвиток дітей.Стресостійкість та бажання працювати з дітьми.Графік роботи узгоджується з керівником закладу. Звертатися до відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Кременчуцької філії Полтавського ОЦЗ за т.00675564825.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: немаєПрофесійні компетенції (знання, навички):Добирає доцільні методи, засоби і форми навчання до визначених мети та завдань уроку. Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Стресостійкість та бажання працювати з дітьми.
Керівник музичний
1650, ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОЦЗ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 7100 грнУ тому числі основна: 7100 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Полтавська філія:проведення музичних занять, розваг та свят в навчальному закладі; здійснювати музичний супровід занять з фізичної культури; гра на фортепіано, володіння комп'ютером, за додатковою інформацією звертатися за тел.00532-609689 Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):спеціальність "Музичне виховання"Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):гра на фортепіано, володіння комп'ютером, музичним центром
Менеджер (управитель) в роздрібній торгівлі непродовольчими товарами
1651, КРЕМЕНЧУЦЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 9000 грнУ тому числі основна: 9000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Консультування покупців, оформлення замовлень онлайн на сантехнічні виробі та електротовари в магазині "Ваш сантехнік". Робота онлайн у соцмережах. Звертатись до фахівців відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Кременчуцької філії Полтавського ОЦЗ за тел. 00675564825Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):впевнений користувач ПК, робота у соцмережахОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):уважність, чесність, ввічливість, уміння спілкуватись з людьми
Начальник відділу поштового зв'язку
1650, ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОЦЗ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 13650 грнУ тому числі основна: 10500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Полтавська філіяпосада - начальник відділення поштового зв'язку (на підміні); оперативне управління відділенням з метою забезпечення досягнення цільових операційних та фінансових показників; аналіз результатів роботи відділення; виплата пенсій та субсидій, оплата комунальних послуг, прийом та видача поштових відправлень; ПРО ЗУСТРІЧ ОБОВ'ЯЗКОВО ПОПЕРЕДНЬО ДОМОВЛЯТИСЯ за тел. 00509506787, 00509506779Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):ДОСВІД РОБОТИ В СФЕРІ ТОРГІВЛІ, ЕКОНОМІЧНІЙ СФЕРІ, ДОСВІД РОБОТИ З КЛІЄНТАМИ БУДЕ ПЕРЕВАГОЮНАВИКИ РОБОТИ З КОМП'ЮТЕРОМ ОБОВ'ЯЗКОВІ
Листування в соц мережах
, Полтава, Полтавська область
Набираємо колектив для відповідей на смс,примайти замовлення. Робота не віддаленно,тому що робота на іноземній мові,всі сайти від португальської компанії.Підійде навіть студентам але якщо є 18 років.Графік гнучкий.Набираємо саме жіночий колектив щоб не було суперечок і залицяння,потрібне зосередження в роботі. Деталі роботи:• Працюємо ми на іноземному ринку, тому працівники отримують зарплату з прив’язкою до долара США. Середня зарплатня в наших працівників 20-25 тисяч гривень на місяць.• Знання іноземних мов бажане, але не обов’язкове. • Вільне володіння ПК – обов’язково, бо нам потрібно навчати вас з нуля, хотілось би, щоб ви розуміли, що таке мишка і клавіатура. • Кар’єрний зріст, підвищення кваліфікації, навчання і розвиток – 100% є. • Реально існуюча система нарахування бонусів.• Вікової дискримінації немає, без проблем беремо людей і 40+, але вам точно має бути 18 років.Для всіх бажаючих, хто хоче розвиватись, заробляти достойну зарплатню, опанувати нову професію, хто бажає змінити своє життя на краще – вам до нас!Залишайте свої контактні дані (ім’я, вік, номер телефону) для запису на співбесіду і ми обговоримо більш детальні всі моменти при особистій зустрічі. Не соромтесь запитувати нашого менеджера на співбесіді все, що вас цікавить! Чекаємо вас в нашій прогресивній команді!
Менеджер з продажу будівельних
ТОВ "ІБК"ТЕРМАСТІЛ - УКРАЇНА", Полтава
ТЕРМАСТІЛ (www.thermasteel.ua) — виробнича компанія, яка понад 20 років працює в будівельній сфері. Виготовляємо покрівельно-фасадні матеріали, комплектуємо всіма необхідними будівельними матеріалами, виготовляємо бруківку та надаємо послуги спецтехніки.Компанія ТЕРМАСТІЛ запрошує у свою команду менеджера з продажуОсновні обов’язки:Просування продуктів компанії на ринку.Робота з існуючою базою клієнтів он-лайн та офф-лайн.Побудова довгострокових відносин з клієнтами та партнерами.Проведення переговорів та укладання угод.Супровід клієнта протягом здійснення угоди та після продажу.Вимоги:Досвід роботи у сфері продажів вітається, але не обов’язковий.Вміння ефективно комунікувати та переконувати.Готовність до саморозвитку та вивчення нового.Цілеспрямованість та відповідальність.Що ми пропонуємо:Комплексне навчання та підтримку в процесі роботи.Кар'єрний розвиток та можливості для професійного зростання.Дружній колектив, де цінуються люди та відносини.Систему мотивації та конкурентоспроможну заробітну плату.Графік роботи 5 2 з 8.00 до 17.00.Сучаний комфортабельний офіс вул. Зіньківська,52Можлива доставка службовим транспортом
Комплектувальник інтерет замовлень
, Полтава, Полтавська область
Наша компанія зараз у пошуку менеджера для прийому заявок у чаті.Ти активний та цілеспрямований тоді ми шукаємо саме тебе!Компанія знаходиться у місті Дніпро! Ваші обов'язки:· Збір та обробка інформації за певними критеріями· Надання шаблонної інформації у чаті. Наша пропозиція:· Якісне навчання;· Оплата від першого дня;· Зарплата вища за середню, наші новачки отримують від 25000 тисяч;· Графік 5/2 з 8:00-18:00;· Професійний розвиток та кар'єрне зростання;· Для іногородніх надаємо житло.Від Вас:· Знання ПК.· Грамотний правопис.Бажання працювати та заробляти
Team Lead, (обробка технічної документації) зі знанням німецької мови
, Полтава, Полтавська область
ФОП "Гроза" надає сервісні послуги у сфері будівництва та архітектури в Україні та за кордоном, зокрема в Німеччині. Наше завдання — інформаційна підтримка клієнтів (забудовників, проектувальників) шляхом отримання технічної документації від мережевих операторів, яка підтверджує чи спростовує залягання об'єктів комунальної інфраструктури на території будівельного майданчика (газові, електричні, водопостачальні та інші комунікації). Це дозволяє зробити цивільне будівництво більш безпечним, уникнути аварій та/або правових колізій.Задачі керівника команди:Ви будете працювати в невеликій команді (5−6 чол.) і використовувати наш онлайн-інструмент управління проектами для забезпечення того, щоб наші клієнти отримували повний пакет технічної документації про підземні/наземні інженерні комунікації до початку будівництва/тендеру абощо, щоб вони могли використовувати ці дані для планування та реалізації своїх будівельних проектів з упевненістю щодо повноти і надійності довідкової інформації.Ці задачі передбачають:Перевірку та обробку пошти (німецькою мовою)Перевірку й аналіз отриманої проектної документаціїСистематизацію даних і звітністьСпілкування з німецькими клієнтами (письмово, через адміністративний онлайн-ресурс), коментування перебігу робіт.Контроль роботи вашої команди, планування та організацію їхньої праціУмови роботи:дистанційно, або в офісі у Полтаві.Години праці: з 10:00 до 19:00 (1 год перерви)5 робочих днів у тиждень (СБ, НД — вихідні)офіційне працевлаштування чи фрілансМи пропонуємо:Безкоштовне навчанняОплачувану відпустку (20 робочих днів) та лікарняніМожливість працювати дистанційноБонуси та премії за виконання показниківБезкоштовні курси німецької мови та інші корпоративні навчанняЗустрічі/стажування закордоном (за рахунок німецьких партнерів)Роботу в молодому та дружньому колективіДовгострокове співробітництво, професійний розвиток і можливість кар'єрного зростанняПодарунки до дня народження та інші дрібні бонусиВимоги до пошукачів:Рівень німецької — щонайменше «В2»Орієнтованість на пошук рішеньТехнічна освіта (геодезист, землевпорядник, архітектурний кресляр, інженер-будівельник (комунікації і дороги), геоматик (GIS-спеціаліст) або співвідносні профільні професії)Досвід управлінняДобре розвинуті навички роботи з комп’ютером (MS Windows, Browser, файл-менеджер TotalCommander, PDF-редактори)Вміння читати карти і кресленняКритичне мисленняУважність, посидючість, відповідальністьБажання вчитись і розвиватись.Свої запитання можете поставити телефоном за номерами: 06*******70 / 09*******56.Дякуємо та чекаємо на вас!
Керівник гуртка
1650, ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОЦЗ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 7815 грнОписОсновні функціональні обов'язки:Полтавська філіяпосада-КЕРІВНИК ГУРТКА РОБОТОТЕХНІКИ;досвід розробки повноцінних уроків та створення навчальних планів (теорія,презентації,план проведення уроку,завдання/тести,домашнє завдання, лабораторні роботи;досвід роботи з Google документами та Google презентаціями (створення, редагування,додавання графічних елементів);користування програмами LegoMindstorms Education EV3, Arduino, SCRATCH;детальна інформація за тел.:(00532)500451,562485Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Стаж роботи в освітній галузі не менше 3-х роківВміння роботи в Microsoft Office, Користуватись електронною поштою. Користуватись програмами LegoMindstorms Education EV3, Arduino, SCRATCH Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Стаж роботи в освітній галузі не менше 3-х роківВміння роботи в Microsoft Office, Користуватись електронною поштою. Користуватись програмами LegoMindstorms Education EV3, Arduino, SCRATCH
Менеджер (управитель)
1651, КРЕМЕНЧУЦЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 8000 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписОсновні функціональні обов'язки:Менеджер по роботі з клієнтами. Прийом вхідних дзвінків клієнтів; Консультація клієнтів по їх запитам; Здійснення вихідних дзвінків; Проведення опитування клієнтів; Продаж в телефонному режимі. Звертатись т.00675564825 відділ рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Кременчуцької філії ПОЦЗ, т.00984720459 Антоніна ОлександрівнаВид трудового договору:строковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьКоментар: підсумковий облік робочого часу; неповний робочий час; з поділом робочого дня/зміни на частиниУмови організації праці:Гнучкий режим робочого часуСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Вільне володіння українською мовою
Керівник гуртка
1650, ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОЦЗ, Полтава, Полтавська область
Заробітна плата (усього): 7815 грнОписОсновні функціональні обов'язки:Полтавська філіяпосада-КЕРІВНИК ГУРТКА МАТЕМАТИКИ;знання предмету і методик викладання математики 6-11 класи; досвід розробки повноцінних уроків та створення навчальних планів(теорія,презентації,план проведення уроку,завдання/тести,домашнє завдання,лабораторні роботи;досвід роботи з Google документами та Google презентаціями (створення, редагування,додавання графічних елементів);детальна інформація за тел.:(00532)500451,562485Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Стаж роботи в освітній галузі не менше 3-х роківЗнання предмету і методик викладання математики 6-11 класи Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Стаж роботи в освітній галузі не менше 3-х роківЗнання предмету і методик викладання математики 6-11 класи
Завідувач відділу каса, Сільпо, Левада
, Полтава, Полтавська область
Керівники в наших супермаркетах амбітні, але дуже людяні. Вони ставлять зрозумілі цілі й справедливо контролюють їхні досягнення, розвивають та мотивують своїх людей. Приєднуйтесь!Для роботи вам знадобляться:Вміння керувати командоюЗнання касової дисципліниАктивна життєва позиція, прагнення досягати високих результатівВашими основними обов’язками будуть:Керування командою, мотивація і розвиток професійних навичок співробітниківВедення касової дисципліниЗабезпечення високого рівня обслуговування Гостей супермаркетуПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Будьте здорові. Страхування життя.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Телефонуй: 09*********91 — Алла, пр-т. Миру, 30аЗ повагою, HR-команда «Сільпо»