Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Такси в Полтаве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Такси в Полтаве"

16 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Такси" по диапазонам зарплаты в Полтаве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 18.04.24, по профессии Такси в Полтаве открыто 11 вакансий. Для 36.4% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 23,0+ грн. 36.4% объявлений с зарплатой 9.8+ грн, и 27.3% с зарплатой 18.6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Такси в Полтаве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Такси в Полтаве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Полтаве

Среди похожих профессий в Полтаве наиболее высокооплачиваемой считается Дальнобойщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 33500 грн. На втором месте - Рихтовщик с зарплатой 24415 грн, а на третьем - Автомаляр с зарплатой 24167 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

водій з авто. реєстрація в таксі
, Полтава
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України ПОЛТАВІ , Києві , Білій-Церкві , Бровари , Ірпінь, Буча , Вишневий, Бориспіль , Одесі, Днепрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Полтаві, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" https avangard-taxi. kiev. ua uk robota-v-taksi вкажіть місто для роботи набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель , газ , бензин для наших водіїв Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Водій таксі UBER, BOLT, UKLON, OPTI, на власному авто. Полтава
, Полтава, Полтавська область
ЗП від 10 000 до 55 000 грн в міс;Гнучкий графік роботи;Повна або часткова зайнятість;Працюємо у сфері підключення водіїв з 2016-го року!!Підключаємо водіїв на власному авто (ваш попередній досвід-не має значення, обучаємо усьому “з нуля”) до всіх сервісів таксі (Uber, Bolt, Uklon, Opti), по всій Україні!!Наші переваги:- Миттєве підключення та інструктаж;- Підтримка 24/7(онлайн);- Вирішення питань з заблокованим акаунтом/автомобілем;- Своєчасні виплати на карти будь-яких банків;- Можливість виведення коштів у будь-який час;- Можливість отримувати додаткові кошти за рекламу;- Знижки на пальне, майже на всіх великих АЗС;- Знижки на усі види страхування (автоцивілка, зелена карта і т.п.);- Знижка на автозапчастини;- Програма “БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ” (для тих, хто хоче розпочати свій власний бізнес у таксі);Ще залишились якісь питання? Тоді з задоволенням чекаємо на ваш дзвінок!!!
Водій з авто реєстрація в таксі
Такси «Авангард», Полтава
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України:Полтаві, Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації"   avangard-taxi.kiev.ua/uk/robota-v-taksi/    вкажіть місто для роботи !набирає водіїв з особистими автомобілями. -для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель 5 грн ,газ 2,5 грн ,бензин 4 грн для наших водіїв !
Водій з власним автомобілем
Таксі «Беру», Полтава
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України:Полтаві,  Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі,  Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" beru-taxi.com.ua/rabota-v-taksi/ вкажіть місто для роботи ! набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель 5 грн  ,газ 2,5 грн  ,бензин 4 грн  для наших водіїв !
Водій в таксі. Терміново. Виплата зп кожного дня
, Полтава, Полтавська область
ТЕРМІНОВО!Потрібен водій на авто фірми, наша пропозиція:чим більша касса, тим вище відсоток від неї Ви отримуєтедобрий технічний стан автомобілівбезперервний рух по замовленнямЗАПРАВКА, мийка, обсуговування автомобіля за рахунок фірмиавтомобілі застрахованівиїзд на лінію в день зверненнярізні графіки роботи, підійде кожномуТелефонуйте, домовимось
Водій у таксі на авто компанії (Taxi 838)
, Полтава, Полтавська область
Компанія «ТАХІ838» запрошує до співпраці водіїв на авто компаніїКращі умови в місті!Запрошуємо на роботу саме Тебе рухаємось до перемоги разом!Що ОТРИМУЄ наш водій:Зарплата від 20000грн/місяць;Велика кількість замовлень;Супровід та підтримка кваліфікованого логіста;Повне забезпечення усім необхідним для праці.Комісію платити НЕ ПОТРІБНОСупер-зручно, авто передавати нікому НЕ ПОТРІБНОТи один водій на авто компанії, та залишаєш його біля свого місця проживання. Робоча зміна 12 годин + додаткові «кофе-тайм» та «повноцінний відпочинок»; Ремонт та ТО за рахунок компанії.Для нас дуже ВАЖЛИВО:Досвід водіння не менш ніж 3 роки;Відсутність судимості;Знання районів міста;Доброзичливість та порядність;Пунктуальність;Охайний зовнішній вигляд.Ми вас навчимо заробляти більше!Телефонуйте (066) 084−21−13 прямо зараз, авто видається швидко!пн-пт, 9:00−18:00; сб, вс — вихідні
Водій з власним авто в таксі BOLT ЩОДЕННІ виплати
, Полтава, Полтавська область
Підключайся до PFOFI Drivers - офіційний партнер міжнародної компанії UBER та BOLT в Україні прямо зараз! Працюємо з перших днів появи UBER та BOLT в Україні! Наша комісія вiд 0% до 5%! ЩОДЕННI ВИПЛАТИ. Переваги роботи в UBER та BOLT перед іншими таксі міста : 1. Ніяких абонплат, передоплат та внесків 2. Постійно є робота в режимі 7 днів/24 години. Ні в одному іншому таксі стільки замовлень немає! 3. Ніяких забов'язань: в графіку роботи, кількості виконаних замовлень, відміняти можна і без санкцій будь-яку кількість замовлень 4. Час безкоштовного очікування на адресі ВСЬОГО 2 хвилини. Вдумайтеся тільки - 2 хв. замість 5-10 хв. в інших таксі міста! 5. Дуже зручний та легкий у використанні інтерфейс програми. Для НОВАЧКА в таксі це ідеальний варіант! 6. Ніяких диспетчерів, передзвонів і тд 7. Компанія PROFI Drivers надає знижки на паливо до 3грн на літрі з першого дня роботи 8. При відмові клієнта Вам миттєво приходить "неустойка" на Ваш рахунок. Можна багато і довго перераховувати усі плюси компаній UBER та BOLT - передових компаній у сфері таксі, краще один раз зареєструватися і спробувати в роботі) І найголовніше, що жодне таксі не надасть Вам усієї вищезгаданного! Вимоги до авто: усі іноземні авто з 2000 року випуску на укр номерах. Для машин комфорт та бізнес-класу інша тарифікація! Вимоги для підключення: -Водійське посвідчення (Стаж водіння від 1 року) -Техпаспорт на автомобіль -Наявність діючого страхового полісу на авто -Наявність смартфону або планшета з постійним доступом до мережі Інтернет Стати водієм PROFI Drivers дуже просто, відправивши документи для підключення видалено на Viber/Telegram +38***********99. Надаємо навчання і онлайн підтримку 24 години на добу. Як тільки Ви зареєструєтеся в системі, Ви відразу зможете виконувати замовлення і отримувати дохід. В компанії PROFI Drivers діє АКЦІЯ - #приведи друга та отримай 250 гривень! Чекаємо на ВАС)
Робота водієм таксі. Високий дохід вже сьогодні!
, Полтава, Полтавська область
Шукаю водія на авто фірми. Різні варіанти графіків, високий %, замовлень дуже багато.Вимоги:Досвід роботи в таксі або службі доставки - вітається;Вік від 21 року; наявність водійського посвідчення;Досвід керування від 2 років; Обережне водіння;ПунктуальністьДисциплінованість;Вічливість;Відповідальність;Презентабельний зовнішній вигляд;Догляд на авто, підтримання його в чистоті.Приклад середнього заробітку водія в день:Каса (30 поїздок) 3300 грн — Заробіток водія при такій кассі 825 грнТижневий чистий заробіток — 4950 грн.Місячний чистий заробіток — 21 921 грн.Розрахунок вказаний без урахування "вдячності пасажира", яка здебільшого залежить від ВасТелефонуйте, домовимось
Потрібен водій. Робота в таксі
, Полтава, Полтавська область
Запрошую на роботу водіїв таксі. Всі питання за телефоном +38********88, Віталій.
Водій на автомобіль компанії Болт (Bolt)
, Полтава, Полтавська область
Автопарк «G CAR» є офіційним партнером Bolt. Шукаємо водія для роботи в таксі Bolt у Вашому місті.Ми пропонуємо:Надаємо нові, комфортні авто на газу (Peugeot 301 2021, Renault Logan 2020)до 60% залишається у водіяТО і ремонт за рахунок компаніїавто передавати нікому НЕ ПОТРІБНО, Ви один водій, та залишаєте його біля свого місця проживаннякваліфікаційна підтримка від менеджера на всьому етапі співпраціспівпрацю з стабільною та надійною компанієюОбов’язки:забезпечення чистоти та охайності автомобіляВимоги до кандидатів:наявність діючого водійського посвідчення категорії Вдосвід водіння від 1 рокунаявність смартфонуСпівпраця з нами це завжди зручно та вигідно — залишайте відгук або телефонуйте за номером вказаним в оголошенні.
Водій на авто компанії Болт (Bolt)
, Полтава, Полтавська область
Автопарк «G CAR» є офіційним партнером Bolt. Шукаємо водія для роботи в таксі Bolt у Вашому місті.Ми пропонуємо:Надаємо нові, комфортні авто на газу (Peugeot 301 2021, Renault Logan 2020)до 60% залишається у водіяТО і ремонт за рахунок компаніїавто передавати нікому НЕ ПОТРІБНО, Ви один водій, та залишаєте його біля свого місця проживаннякваліфікаційна підтримка від менеджера на всьому етапі співпраціспівпрацю з стабільною та надійною компанієюОбов’язки:забезпечення чистоти та охайності автомобіляВимоги до кандидатів:наявність діючого водійського посвідчення категорії Вдосвід водіння від 1 рокунаявність смартфонуСпівпраця з нами це завжди зручно та вигідно — залишайте відгук або телефонуйте за номером вказаним в оголошенні.
Водій на автомобіль компанії Bolt (Болт)
, Полтава, Полтавська область
Автопарк «G CAR» є офіційним партнером Bolt. Шукаємо водія для роботи в таксі Bolt у Вашому місті.Ми пропонуємо:Надаємо нові, комфортні авто на газу (Peugeot 301 2021, Renault Logan 2020)до 60% залишається у водіяТО і ремонт за рахунок компаніїавто передавати нікому НЕ ПОТРІБНО, Ви один водій, та залишаєте його біля свого місця проживаннякваліфікаційна підтримка від менеджера на всьому етапі співпраціспівпрацю з стабільною та надійною компанієюОбов’язки:забезпечення чистоти та охайності автомобіляВимоги до кандидатів:наявність діючого водійського посвідчення категорії Вдосвід водіння від 1 рокунаявність смартфонуСпівпраця з нами це завжди зручно та вигідно — залишайте відгук або телефонуйте за номером вказаним в оголошенні.
Водій на авто компанії Bolt (Болт)
, Полтава, Полтавська область
Автопарк «G CAR» є офіційним партнером Bolt. Шукаємо водія для роботи в таксі Bolt у Вашому місті.Ми пропонуємо:Надаємо нові, комфортні авто на газу (Peugeot 301 2021, Renault Logan 2020)до 60% залишається у водіяТО і ремонт за рахунок компаніїавто передавати нікому НЕ ПОТРІБНО, Ви один водій, та залишаєте його біля свого місця проживаннякваліфікаційна підтримка від менеджера на всьому етапі співпраціспівпрацю з стабільною та надійною компанієюОбов’язки:забезпечення чистоти та охайності автомобіляВимоги до кандидатів:наявність діючого водійського посвідчення категорії Вдосвід водіння від 1 рокунаявність смартфонуСпівпраця з нами це завжди зручно та вигідно — залишайте відгук або телефонуйте за номером вказаним в оголошенні.
Водій в таксі на власному авто. Велика кількість замовлень.Гарні умови
, Полтава, Полтавська область
Служба таксі "Бджілка 6699" запрошує водіїв з власним авто до співпраці в місті Полтава. Ми працюємо на ринку пасажирських перевезень Полтави та інших міст України більше 12 років що дозволило нам сформувати величесну кількість лояльних постійних кліентів. З нами Ви завжди зможете виконувати таку кількість замовленнь яку самі забажаете, очікування між замовленнями майже відсутні. Графік роботи ВІЛЬНИЙ. Комісійні одні з найкращих на ринку. Для співпраці просто заповніть форму на сайті 6699.com.ua і наш менеджер з Вами звяжеться, або самі телефонуйте 05******61
Водитель такси на авто парка (UKLON/BOLT)
Відкриваємо вакансію ”Водія таксі на авто компанії “Для роботи в найбільшому автопарку Вашого міста ! У нас ви отримаєте : Заробіток 900−1500 грн за зміну. Прибуток водія до 65% від каси + чайові. Щоденні виплати, починаючи з першого дня роботи. Автомобілі мають приоритет у службах, наші водії отримують на 30% більше замовлень. Комфортні економічні автомобілі, ремонт та обслуговування за рахунок компанії, швидка заміна авто у разі поломки. Всі автомобілі повністю застраховані. Зручні графіки роботи під ваші потреби, можливість роботи «один водій на авто». Ефективна система навчання, підтримка 24/7. Від Вас потрібно :Водійське посвідчення від 1го року ;Відповідальність , сучасний смартфон та залишити відгук на вакансію ! Залишайте заявку та приєднуйтесь до нашої команди , розпочнемо вже сьогодні разом з WAY UP DRIVE ! Або телефонуйте за номером - 38093−372−64−24 Ми знаходимось за адресою - Маршала Бірюзова 13