Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Токарь в Полтаве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Токарь в Полтаве"

15 659 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Токарь" по диапазонам зарплаты в Полтаве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Токарь в Полтаве открыто 5 вакансий. Для 60% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.0+ грн. 20% объявлений с зарплатой 17.9+ грн, и 20% с зарплатой 19,2+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Токарь в Полтаве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Токарь в Полтаве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Полтаве

Среди похожих профессий в Полтаве наиболее высокооплачиваемой считается Мясник. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20500 грн. На втором месте - Токарь расточник с зарплатой 20000 грн, а на третьем - Обивщик мягкой мебели с зарплатой 20000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Токар, Шукаємо Токаря, металооброблювач на верстаті
, Полтава, Полтавська область
ТОВ "ДІОСТАЛЬ" - виробник сучасного сільськогосподарського обладнання запрошує на вакансію : ТокарВимоги:Освіта професійно-технічна, без освіти;досвід на аналогічній посаді від 2-х років;бажання працювати та вдосконалювати професійні навички;відповідальний, працьовитий.Умови роботи:щоденно з 8:00 по 17:00, вихідні - субота та неділя;працювати на токарному станку 16к20 (аналоги)Обов'язки:Робота на фрезерних станках (буде гарним плюсом);токарна обробка деталей;виготовлення деталей за кресленнями!
Токар універсал
KMZindustries (Карлівський машинобудівний завод), Полтава, Полтавська область
KМZ Industries (Карлівський машинобудівний завод) лідер з виробництва елеваторного обладнання в Україні, запрошує на роботу ТОКАРЯОбов'язки: Виконання токарної обробки деталей різної складності Нарізання зовнішніх і внутрішніх різбленьВимоги до кандидата: професійно-технічна освіта досвід роботи токарем-універсалом від 1 року знання ВСТВ вміння читати і аналізувати креслення будь-якої складності в машинобудуванніМи пропонуємо: своєчасну виплату заробітної плати забезпечуємо своїм співробітникам комфортну безоплатну доставку з м. Полтава до місця роботи в м. Карлівка надаємо житло в м.КарлівкаВся інформація за номером телефону + 380504358932Телефонувати з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00
Токарь розточувальник (координатчик)
Полтавське ВП «Універсал» УТОГ, Полтава
Вимоги: Посвідчення токаря Обов'язки: Токарна обробка деталей по 7-8 квалітетам на універсальних токарних верстатах із застосуванням ріжучого інструменту і універсальних спеціалізованих верстатах, налагоджених для обробки простих і середньої складності деталей або виконання окремих операцій.Умови:  Відрядна оплата праці.