Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Дизайнер в Полтаве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Дизайнер в Полтаве"

16 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Дизайнер" по диапазонам зарплаты в Полтаве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 24.04.24, по профессии Дизайнер в Полтаве открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14,3+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.1+ грн, и 0% с зарплатой 10.8+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Дизайнер в Полтаве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Дизайнер в Полтаве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Полтаве

Среди похожих профессий в Полтаве наиболее высокооплачиваемой считается Дизайнер корпусной мебели. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 17500 грн. На втором месте - Колорист с зарплатой 16750 грн, а на третьем - Менеджер по рекламе с зарплатой 14600 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Дизайнер
ПП «Білоцерківська агропромислова група», Полтава
ДИЗАЙНЕРПП «Білоцерківська агропромислова група» (ПП «БІАГР»), провідний національний виробник високоякісних молочних продуктів запрошує до своєї трудової команди відповідального фахівця на посадуДизайнераОсновні вимоги:повна вища освіта відповідного напрямку підготовки;досвід роботи від 1 року;Посадові обов’язки:здійснення своєчасного і якісного виконання художньо-оформлювальних робіт;розроблення проектів об’єктів рекламно-поліграфічного дизайну (плакати, каталоги, буклети, візитівки тощо);приймати участь у виборі поліграфічних організацій, у складанні договорів з постачальниками рекламно-поліграфічної та сувенірної продукції;контроль якості друкарських технологій;ведення відповідної документації.Пропонуємо:роботу на підприємстві, що динамічно розвивається,конкурентну заробітну плату,гнучкий графік роботи,офіційне працевлаштування та соціальні пільги,індивідуальну програму навчання,можливість проявити  свої професійні якості та ініціативу.Ми поважаємо своїх працівників, пишаємося своєю продукцією, будуємо успішне майбутнє в команді відповідальних та ініціативних професіоналів, тож якщо Ви розділяєте наші цінності і Вас зацікавила дана вакансія, будь ласка, надсилайте своє резюме (з баченням щодо заробітної плати)!