Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Комплектовщик в Полтаве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Комплектовщик в Полтаве"

13 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Комплектовщик" по диапазонам зарплаты в Полтаве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Комплектовщик в Полтаве открыто 9 вакансий. Для 33.3% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.6+ грн. 33.3% объявлений с зарплатой 15,1+ грн, и 11.1% с зарплатой 10.6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Комплектовщик в Полтаве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Комплектовщик в Полтаве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Полтаве

Среди похожих профессий в Полтаве наиболее высокооплачиваемой считается Мясник. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20500 грн. На втором месте - Обивщик мягкой мебели с зарплатой 20000 грн, а на третьем - Вальцовщик с зарплатой 18000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Робота_Полтава_Комплектувальники в нічну зміну _600 грн/зміна
, Полтава, Полтавська область
Дистрибуційна компанія в пошуках комплектувальників в нічну зміну. Ми знаходимося на Харчовиків 6.Умови:графік з пн. - пт. з 20.00 до 07.00ставка 600 грн/зміна:оплата 2 рази в місяць: аванс та зп;виплата зп завжди вчасно та чесно!Що треба робити:комплектування продуктів харчування по накладним (кондитерські вироби, корм для тварин, бакалея).Якщо цікаво - телефонуйте! На смс не відповідаємо.09*********55 Артур
Комплектувальник online замовлень, Сільпо, Левада
, Полтава, Полтавська область
У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Тож якщо ви енергійні, ввічливі, вам подобається спілкуватися з людьми — приєднуйтеся!Вашими основними обов’язками будуть:Дбайлива та якісна комплектація товарів згідно замовлення ГостяВвічливе спілкування з ГостемДля роботи вам знадобляться:Уважність до деталей та відповідальністьКомунікабельність, бажання розвиватисьДля тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Плаваючий графік: 5/2 по 8 год.Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Територіальне розташування – ЛевадаА ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Всі деталі за тел. 09*********91, Алла.
Потрібен комплектувальник товарів
, Полтава, Полтавська область
Запрошуємо на роботу комплектувальника товарів на склад.Вимоги:уважність;відповідальність;вміння працювати у команді;чоловік фізично розвинений.Умови роботи:шестиденний робочий тиждень.
Потрібен комплектувальник товарів (нічна зміна)
, Полтава, Полтавська область
Запрошуємо на роботу комплектувальника товару на склад в нічну зміну.Обов’язки:відбір товару за накладними;вантажно-розвантажувальні роботи.Умови роботи:п'ятиденний робочий тиждень.
Комплектувальник товару
Харсіка Віктор Миколайович, Полтава
Запрошуємо на роботу комплектувальників в склад.Пропонуємо: - Постійну роботу та стабільну заробітну плату без затримок від 16000 грн;- Зручне місцезнаходження;- Доставка по домівках за рахунок компанії;- Безкоштовний обід;- Можливість кадрового росту.
Пропонуємо роботу комплектувальнику
, Полтава, Полтавська область
Зппрошуємо до співпрвці комплектувальників.Пропонуємо:- Стабільну роботу та вчасну зп від 16000 грн;-Зручне місце знаходження;-Розвозку по домівках;- Безаоштовний обід;-Сожливість кадрового росту(05**********26(09**********02
Вантажник Полтава Шевченка 45
, Полтава, Полтавська область
Вантажник - комплектувальникЗП від 15 000 грн./місяцьтютюнові виробиОформлення офіційнеОбовʼязки : завантажувати та розвантажувати товар на складі.відбирати товар по накладних (комплектувальна лінія)Графік з понеділка по пʼятницю з 7.00 - 18:00Субота / неділя: вихідні.
Комплектувальник інтерет замовлень
, Полтава, Полтавська область
Наша компанія зараз у пошуку менеджера для прийому заявок у чаті.Ти активний та цілеспрямований тоді ми шукаємо саме тебе!Компанія знаходиться у місті Дніпро! Ваші обов'язки:· Збір та обробка інформації за певними критеріями· Надання шаблонної інформації у чаті. Наша пропозиція:· Якісне навчання;· Оплата від першого дня;· Зарплата вища за середню, наші новачки отримують від 25000 тисяч;· Графік 5/2 з 8:00-18:00;· Професійний розвиток та кар'єрне зростання;· Для іногородніх надаємо житло.Від Вас:· Знання ПК.· Грамотний правопис.Бажання працювати та заробляти
Потрібні комплектувальники
, Полтава, Полтавська область
Підприємству на постійну роботу потрібні комплектувальники.Пропонуємо: стабільну та своєчасну заробітну плату від 16000грн. Зручне місце знаходження.Розводка по домівках за рахунок компанії.Безкоштовні обіди.Можливість кадрового росту.
Комплектувальник на інтернет склад
, Полтава, Полтавська область
Запрошуємо на вакансію комплектувальника товарів.Вашими основними обов'язками буде:- швидке та якісне відбирання товаріввідповідно до замовлення магазинівДля роботи Вам знадобиться:- уважніть та стараність- дбайливе відношення до товарута прагнення досягати високих результатівМи пропонуємо: стабільну зарплату, зручний графік роботи, бонусы та премії! Виплати у нас кожного тижня на карту!Чекаємо Ваше резюме або телефонуйте за номером, вказаним в оголошенні.
Комплектувальник товару (нічні зміни)
, Полтава, Полтавська область
Запрошуємо на роботу комплектувальника.Умови роботи: комплектування товару по накладним (м'ясо, м'ясні продукти).Адреса місця роботи: м. Полтава вул. Половка, 68Адреса співбесіди: м. Полтава вул. Квітки Цісик, 13Графік роботи: 5/2, (завжди субота та будь який інший день серед тижня) 18:00-05:00Заробітна плата - перший місяць - 17500 грн./міс., з другого - 20000грн./міс.Детальні інформація: 09*********80, Наталія
Комплектувальник/комплектувальниця
, Полтава, Полтавська область
Обов’язки:- Відбір товарів на складі на підставі документів;- Упакування товарів та перевірка відповідності маркування товарів;- Комплектація партії товарів та підготовка їх до відправлення.Що ми пропонуємо:- своєчасну заробітну плату в середньому 15000−17000 грн;- графік роботи 3 дня з 8 до 20:00 / 2 дня з 20:00 до 8:00 / 3 вихідних (графік може змінюватись в залежності від навантаження товаром);- офіційне працевлаштування;- дружній колектив;- кар'єрне зростання.Якщо Ви зацікавилися нашою вакансією, телефонуйте або пишіть у Телеграм, Вайбер: 06*********58 — Дарина.